top of page

Kendine Çok Kızıyorsun, Yapma!


Her şey bir anda gelişti...

Çok sevgili Nilgül'le oturmuş onun bir döneme imza atan şarkılarından, sevdiğimiz şiirlerden ve hayata dair yazdıklarımızdan konuşuyorduk.

Konu benim “Vakit Bir Buket Çiçek Yapma Vaktidir” kitabıma ve o kitaba adını veren yazıma geldi. Nilgül’de kitabı okumuş, o kısmı da katlamıştı. Sonra açtı ve okumaya başladı... İkimizde duygulanmıştık. O an Nilgül’ün sesiyle beraber kafamdan görüntüler geçiyordu. Hemen bu hayalimi Nilgül’le paylaştım ve o da beni kırmayıp geçti kameranın karşısına. Benim yönetmenliğime Ersin Belli'nin de kamerasına bıraktı kendini... Samimiyetle, plansızca, içimizden geldiği gibi çektik, kurguladık ve size sunduk. Her şey bitmişti ki çok kıymetli müzik adamı, çok sevgili arkadaşım Hüseyin Çebişçi, "müziksiz olmaz" dedi. Haklıydı, bir şey eksikti! ve kısacık bir zaman aralığında fonda duyduğunuz bu müziği yazımız için besteledi. Hüseyin, çok teşekkür ederim🙏🏻 Videonun tamamı şu anda Youtube kanalımda yayında!

İzlemek için buraya tıklayabilirsiniz. Yeni yılda hepinize ışık, ilham ve ayna olması temennisiyle... "Vakit Bir Buket Çiçek Yapma Vaktidir" Tüm Kitap Satış Noktalarında Sizlerle! Yazan ve Yöneten: Gökhan Dumanlı Yazı: Vakit Bir Buket Çiçek Yapma Vaktidir/Sy.24 Seslendirme ve Performans: Nilgül Müzik: Hüseyin Çebişçi Görüntü Yönetmeni ve Kurgu: Ersin Belli Yayınevi: A7 Kitap İç Mekan: Boreal Brandlifting Kafe: Havesome Coffee Nişantaşı






30 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page